iShares er en førende global aktør inden for børshandlede fonde (ETFer) med mere end et årtis ekspertise og erfaring med private og institutionelle investorer i alle størrelser. Med over 700 fonde globalt, på tværs af flere aktivklasser og strategier samt mere end 1 billion dollar under forvaltning (fra og med 30. September 2015), hjælper iShares kunder rundt om i verden med at opbygge kernen i deres porteføljer, opfylde særlige investeringsmål og implementere markedsvurderinger. iShares-fonde er drevet af BlackRocks ekspertise med portefølje- og risikostyring, som er betroet til at forvalte flere penge end noget andet investeringsfirma i verden.*

*Baseret på 4,5 billioner dollar i aktiver under forvaltning fra og med 30. september 2015.

XACT er den største leverandør af børshandlede fonde med nordisk fokus. XACT tilbyder den almindelige investor mulighed for at enkelt og billigt placere som de professionelle.

Handelsbanken er størst i Norden på ETN'er og var først med Bull & Bear på aktier, aktieindeks, råvareindeks og valuta.

DWS er en af verdens førende ETF-leverandører med et meget bredt produktsortiment. Vi tilbyder ETF'er som følger alt fra brede indeks til små indeks i udviklingslande, penningmarkeder, valutaer og ETF'er bestående af hedgefonde.

Nordea har et bredt udvalg af certifikater (ETN'er). Disse tilbydes både med og uden gearing. Nordea har skræddersyet sine certifikater til det danske marked, så de tilbydes i danske kroner og med ekstra fokus på danske aktier.

ETF Securities er en ledende, uafhængig ETP-leverandør (Exchange Traded Products) med ekspertise inden for handel med råvarer. ETF Securities oprettede i 2003 verdens første guld ETC (Exchange Traded Commodities), som siden er blevet efterfulgt af mange andre markedsledende investeringsløsninger. ETF Securities tilbyder i dag, efter eget udsagn verdens mest omfattende udvalg af børshandlede råvarer.

.
ETFinfo · en del af Nordnet